Јазик:

Објавено на: 17.03.2017

Ваучер со 5% попуст за секоја сметка од 500 денари

Од денеска па се до 26.03.2017 за секоја сметка од 500 денари во маркетите на Ramstor Mall и City Mall добивате ваучер со 5% попуст кој може да го искористите за купување на  Flexy flex душеците.

flaxi-flex1

flaxi-flex2

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО