Објавено на: 27.09.2017

Kampanja në Ramstor dhe Burger King.

Në periudhën prej 25 shtatorë deri 25 tetor  starton kampanja në Ramstor dhe Burger King.

Me blerje të çdo kuponi me vlerë 25 den në Marketet Ramstor fitoni mëny të pasur në Burger King për vetëm 329 den.

Kuponat mundë të blehen në Ramstor Marketet në vijim: Vardar, Centar, City Mall, Novo Lisice, Kisela Voda, Gorno Lisice, Capitol, Kapistec, Sobranie, Debar Malo, Vodno, Aerodrom 2, Tetovo 1, Tetovo 2, Tetovo 3 and Chair.

5BKMakedonijaKupon