Јазик:

Објавено на: 01.12.2017

Добитници од наградна игра “12-ти роденден на Ramstore

Добитник на автомобил Hyndai Tucson:

1. Фари Фејзула – број на фискална сметка #0291

Добитници на ваучери за патување 12X60.000 денари:

1. Ванчо Цикарски – број на фискална сметка #0076

2. Бранко Костадинов – број на фискална сметка #0365

3. Марија Манева – број на фискална сметка #0327

4. Дејан Трифуновски -број на фискална сметка #0189

5. Антонио Кочовски – број на фискална сметка #0431

6. Неџмедин Бела – број на фискална сметка #0672

7. Данче Науновска – број на фискална сметка #0261

8. Павле Гацов – број на фискална сметка #0458

9. Мерита Селими – број на фискална сметка #0045

10. Елена Милева – број на фискална сметка #0283

11. Марко Соколовски – број на фискална сметка #0044

12. Бесник Јусуфи – број на фискална сметка #0348

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО