Јазик:

Објавено на: 12.12.2017

Рамстор Поен+

Сите поени кои ќе бидат собрани во периодот од 14.12.2017 до 31.12.2017, ќе можат да се искористат заклучно со 31.01.2018г.

Сите поени кои ќе бидат собрани во периодот од 01.01.2018 до 10.01.2018, ќе можат да се искористат заклучно со 01.01.2019г.

Потсетување : Сите поени кои се собрани во текот на 2017 год. купувачите можат да ги искористат заклучно со 01.01.2018год.

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО