Јазик:

Објавено на: 22.03.2018

Се отвара нов маркет во Тафталиџе

По повод отворањето на новиот маркет na 23.03.2018 во Петок,  во населба Тафталиџе ви подготвивме  многу атрактивни промоции кои ќе траат од 23.03.2018-01.04.2018

Повелете, Ве очекуваме!

taftalige7
taftalige8
taftalige9
taftalige10
taftalige11
taftalige12

 

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО