Објавено на: 22.03.2018

Се отвара нов маркет во Тафталиџе

По повод отворањето на новиот маркет na 23.03.2018 во Петок,  во населба Тафталиџе ви подготвивме  многу атрактивни промоции кои ќе траат од 23.03.2018-01.04.2018

Повелете, Ве очекуваме!

taftalige7
taftalige8
taftalige9
taftalige10
taftalige11
taftalige12