Јазик:

Објавено на: 29.03.2018

Нов Маркет од ланецот Рамсторе маркети се отвори во Тафталиџе

Рамсторе Македонија, на 23 Март во Петок,   во населбата Тафталиџе  го отвори   24 иот Рамсторе Маркет кој  се простира на 600 м2 продажна површина, 111 м2 магацински простор со вкупно 21 вработени,  3 наплатни каси и 1 каса за кафе односно вкупно 4  каси, и паркинг простор  кој  располага  со 12 паркинг места наменети за потрошувачите.

Новиот маркет ќе содржи широка палета од 15, 000 производи од различни трговски групи со висок квалитет.  Потрошувачите ќе можат да се снабдат со секогаш свежото овошје и зеленчук сместени во посебен корнер, понатаму тука е одделот за свежо месо како, пекара и оддел за готвена храна. Содржините на овој маркет ќе бидат збогатени и со продажбата на апарати за домаќинство и место каде посетителите ќе можат да седнат и да одморат во кафе барот „Рам кафе“.

По повод големото отворање на новиот Рамсторе маркет во Тафталиџе организирани се атрактивни кампањи и попусти кои купувачите ќе можат да ги искористат  во следните 10  дена односно  до 01 Април.

Заедно со маркетот во Тафталиџе , Рамсторе ќе достигнат бројка  од вкупно 24 маркети во 7 различни градови  кои се простираат на вкупна површина од 21.600 метри квадратни, со вкупен број на вработени од 650 .

Како што велат од компанијата стратегијата за ефикасен раст на Рамсторе во земјата опфаќа постојано ширење во малопродажниот сектор преку отворањето на нови маркети, и додаваат дека се планира отворање на уште два нови Рамсторе маркети.

Маркетот се наоѓа на улица ул. Московска бр. 17 А

Ramstore---(6)
Ramstore---(32)

Ramstore4

Ramstore---(7)

Ramstore---(8)

Ramstore---(9)

Ramstore---(10)

Ramstore---(13)

Ramstore---(5)

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО