Јазик:

Објавено на: 19.04.2018

НОВ РАМСТОР МАРКЕТ ВО СКОПЈЕ СЕВЕР

По повод отворањето на новиот маркет na 20.04.2018 во Петок,  во населба Скопје Север ви подготвивме  многу атрактивни промоции кои ќе траат од 20.04.2018-29.04.2018

Повелете, Ве очекуваме!

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО