Јазик:

Објавено на: 07.03.2019

НОВ РАМСТОР МАРКЕТ ВО СТАР АЕРОДРОМ

По повод отворањето на новиот маркет na 08.03.2019 во Петок,  во населба Стар Аеродром ви подготвивме  многу атрактивни промоции кои ќе траат од 08.03.2019-17.03.2019

 Повелете, Ве очекуваме!

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО