Јазик:

Објавено на: 29.05.2019

Нова можност во Рамсторе Мобилна Апликација – Создавање Баркод

Ја заборавивте вашата Рамсторе клуб картичка и неможете да ги користите привилегиите?

Тоа веќе  не е проблем!

Со новата опција „Создавање Баркод“ на Ramstore Мобилна Апликација, наместо да покажете Ramstore Клуб Картичка на каса, можете да го прикажете екранот на телефонот и да продолжете да ги користите привилегиите од нашата Ramstore Клуб Картичка!

За да ја користите новата опција, користете го следниов редослед:

  1. Најавете се со вашата Рамстор Клуб Картичка и вашето презиме
  2. Кликнете на Рамстор менито
  3. Кликнете Создавање Баркод и покажете го екранот на каса

aplikacija 1

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО