Објавено на: 10.10.2019

СВЕТСКИ ДЕН НА ГЛАДТА

Poster-57x82cm

Од 09.10 do 16.10. можете да учествувате во нашата акција по повод Светскиот ден за борба против гладта.

Во нашите маркети во Ramstore Mall, Ramstore City Mall I Ramstore Capitol Mall можете да донирате прехрамбени производи со што ќе им помогнете на оние на кои ваквата помош им е најмногу потребна.

Сите собрани средства ќе бидат донирани во Сите сити – Ајде Македонија.

Да помогнеме сите заедно!

Состојки потребни за пакети со храна:

 
Ориз
Грав
Леќа
Сол
Шеќер
Брашно
Палента (пченкарно брашно)
Макарони, шпагети
Масло
Конзервиран грашок, боранија и мешан зеленчук
Конзревирана риба
Кекси
Супи
Конзервирано овошје
Кечап