Јазик:

Објавено на: 29.04.2020

Ново работно време

Ценети потрошувачи,

Во согласност со новите мерки на Владата, за време на претстојниот викенд Рамсторе маркетите ќе работат според долунаведеното ново работно време:

Петок (01.05.2020), Сабота (02.05.2020) и
Недела 
(03.05.2020) од 07:00 до 13:00 часот.

Јавното здравје е заедничка одговорност!
Со Почит,
Рамсторе Македонија ДОО

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО