Јазик:

Објавено на: 13.05.2016

На 21.04.2016 го отворивме 21. по ред  и досега најголем Рамстор маркет во Скопје Сити мол.

Новиот маркет е наша најголема инвестиција по отворањето на трговскиот центар во 2005 година и со површина од 3.500 м2 претставува најголемиот маркет на Рамстор во Македонија. Со оваа инвестиција  се отворија 82 директни и дополнително 20 индиректни работни места, односно вработиме  над 100 лица. Среќни и горди сме што  го реализиравме најголемиот проект за вработување за 2016 година во Република Македонија.

Новиот маркет ќе содржи широка палета од 30, 000 производи од различни трговски групи, па потрошувачите ќе можат да се снабдат со секогаш свежото овошје и зеленчук сместени во посебен корнер, понатаму тука е оделот за свежо месо и риба како, пекара и оддел за готвена храна. Содржините на овој маркет ќе бидат збогатени и со продажбата на бела техника од реномирана  трговската марка и место каде посетителите ќе можат да седнат и да одморат во кафе барот „Рам кафе“.

Рецепти

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО