Објавено на: 11.04.2019

KAMPANJË PËR DITËLINDJE”

Me rastin e ditëlindjes së marketeve tona në City Mall dhe Taftalidze ju përgaditëm oferta tërheqëse,urdhëroni ju mirëpresim.