Објавено на: 31.05.2019

KAMPANJA NË RAMSTOR DHE BURGER KING

Në periudhën prej 1 – 30 Qershor 2019 starton kampanja në Ramstor dhe Burger King.

Me blerje të çdo kuponi me vlerë 25 den në Marketet Ramstor fitoni mëny të pasur në Burger King për vetëm 199 den.

Kuponat mundë të blehen në Ramstor Marketet në vijim: Vardar (Centar), City Mall, Novo Lisice, Kisela Voda, Gorno Lisice, Capitol, Kapistec, Sobranie, Debar Malo, Vodno, Aerodrom 2, Chair, Sever, Taftalidze, Saraj, Star Aerodrom, Tetovo 1, Tetovo 2 dhe Tetovo 3.

57x82_BKMakedonyaKupon_2018