Објавено на: 21.10.2019

ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДНА ИГРА ”GILLETTE ВЕ НАГРАДУВА”

Во периодот од 01.09-05.10.2019г беше спроведена наградната игра „GILLETTE ВЕ НАГРАДУВА“ во Рамстор маркетите. Извлекувањето се одржа на 18.10.2019г во 12ч во Рамстор Центар.

034

Добитниците на наградите електричен тротинет може да ги видите на следниов линк.