Објавено на: 24.03.2020

ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДИ ОД АРГЕТА!

Добитници на АРГЕТА награди на следниов линк.

Argeta Nagradna Igra

Поради моменталната состојба наградите ќе може да се подигнат од 1 мај во административните простории на Рамсторе. Доколку настане некоја промена во врска со подигунување со наградите добитниците ќе бидат известени навреме.