• Адреса Ул. Св. Кирил и Методиј, број 13
  (адреса за контакт Ул.1737 бр.32, Скопје)
 • Телефон +389 2 3178030
  +389 2 3178070
 • Факс +389 2 3109020
 • Контакт ramstore@ramstore.com.mk • Контактирај го Офицерот
  за заштита на личните податоци
 • Офицер за заштита на личните податоци

  Маја Штерјовски
  officer_zlp@ramstore.com.mk
 • Одговорно лице за видео надзор

  Мунафер Агуш
  officer_zlp@ramstore.com.mk

Контакт форма

Вашето име
Вашиот Email
Телефон
Предмет
Вашата порака