Lojë shpërblyese”Ditëlindja e 14-të e Ramstorit”

ramstore-nagradna-igra-ALB

“Ramstor” ju ofron shansë të merrni pjesë në lojën e madhe shpërblyese dhe të fitoni shpërblime të vlefshme në para.

Shans që nuk humbiset – luaj dhe fito 1 automobil Toyota Hybrid (C-HR 1.8 CVT HSD CENTER ltb TSS1.8, 2019).

Krahas çmimit kryesor, në lojën shpërblyese ka edhe 14 shpërblime Skuter elektrik (HAMACHI e RS, fuqia e motorit: 1600W SUNRA Motor) dhe 14 shpërblime Trotinet elektrik (HAMACHI ET – A11, Fuqia nominale – 350W, Fuqia maksimale – 700W).

Loja shpërblyese “Ditëlindja e 14-të e Ramstor!” fillon më 03.10.2019 në orën 8 dhe përfundon në më 20.11.2019 në orën 22.

Çfarë duhet të bëni:

Llogaria fiskale e shfrytëzuar një herë nuk mund të marrë pjesë përsëri në lojën shpërblyese. Çmimi i fituar nuk mund të zëvendësohet me tjetër dhe nuk ekziston lloj tjetër i kompensimit. Të gjithë të punësuarit në “Ramstor Maqedoni SHPK” si dhe anëtarët e familjes të tyre më të ngushtë nuk mund të marrin pjesë në lojën shpërblyese.

Tërheqja e shpërblimeve do të mbahet më 02.12.2019 në orën 12 në QT “Ramstor moll” para marketit.

1.000 den = 1 kupon për pjesëmarrje, 2.000 den = 2 kuponë për pjesëmarrje, 3.000 den = 3 kuponë për pjesëmarrje

Ruajeni llogarinë tuaj fiskale deri në marrjen e shpërblimeve.