Јазик:

ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДНА ИГРА ХИП

Почитувани потрошувачи,
Ве извистуваме за листата на добитници на подароци од Хип – како најдобри купувачи на Хип производи со Рамстор Клуб Картичка во периодот од 05.05 – 25.05.2022 година.
Тимот на Рамстор и Хип им честитаат на среќните добитници!

ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДИ НИВЕА

Почитувани потрошувачи, Ве извистуваме за листата на добитници на подароци од Нивеа во периодот од 14.04 – 25.05.2022 година. Тимот на Рамстор и Нивеа им честитаат на среќните добитници!