Објавено на: 29.05.2019

Mundësi e re në Ramstor Aplikacion për Celular – Krijimi i Barkodit

E harruat Ramstor klub kartelën tuaj dhe nuk mund t’i shfrytëzoni privilegjet?

Problemi është zgjidhur më!

Me opsionin e ri “Krijimi i Barkodit” në Ramstor Aplikacionin për Celular, në vend ta tregoni Ramstor Klub Kartelën në arkë, mund ta tregoni ekranin e celularit dhe të vazhdoni t’i shfrytëzoni privilegjet e Ramstor Klub Kartelës tonë!

Që ta shfrytëzoni opsionin e ri, përdorni renditjen që vijon:

  1. Regjistrohuni me Ramstor Klub Kartelën tuaj dhe mbiemrin tuaj
  2. Klikoni në Ramstor menynë
  3. Klikoni Krijimi i Barkodit dhe shfaqni ekranin në arkë

aplikacija 1