Јазик:

Објавено на: 29.05.2019

Нова можност во Рамсторе Мобилна Апликација – Создавање Баркод

Ја заборавивте вашата Рамсторе клуб картичка и неможете да ги користите привилегиите?

Тоа веќе  не е проблем!

Со новата опција „Создавање Баркод“ на Ramstore Мобилна Апликација, наместо да покажете Ramstore Клуб Картичка на каса, можете да го прикажете екранот на телефонот и да продолжете да ги користите привилегиите од нашата Ramstore Клуб Картичка!

За да ја користите новата опција, користете го следниов редослед:

  1. Најавете се со вашата Рамстор Клуб Картичка и вашето презиме
  2. Кликнете на Рамстор менито
  3. Кликнете Создавање Баркод и покажете го екранот на каса

aplikacija 1

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО