Објавено на: 03.12.2019

Fituesit e çmimeve të lojës shpërblyese “Ditëlindja e 14-të e Ramstore!”

Me rastin e  ditëlindjes së 14-të të Ramstore organizuam lojë shpërblyese për konsumatorët.

Rregullat ishin si vijojnë: Me çdo llogari të bërë mbi 1000 denarë në cilindo market të Ramstore, konsumatorët kishin gjasa që të fitojnë një prej çmimeve:

Çmimi kryesor:

1 veturë Toyota Hybrid (C-HR 1.8 CVT HSD CENTER ltb TSS1,8, 2019)

Çmimet tjera:

14 skuterë elektrik (HAMACHI e RS, fuqia e motorit: 1600W SUNRA Motor).

14 trotinete elektrik (HAMACHI ET – A11, Fuqia nominale – 350W, Fuqia maksimale – 700W).

Loja shpërblyese “Ditëlindja e 14-të e Ramstore!” filloi më 03.10.2019 në ora 08:00 dhe përfundoi më 20.11.2019 në ora 22:00.

Tërheqja e çmimeve u mbajt më 02.12.2019, e hënë në ora12:00, në hollin e QT Ramstore mall para marketit Ramstore.

Linku:

Fituesi i Çmimit të parë

14 fitues të çmimit të dytë – skuterë

14 fitues të çmimit të tretë – trotinete