Јазик:

Објавено на: 03.12.2019

Добитници од наградна игра “14-ти Роденден на Ramstore!“

По повод 14-ти роденден на Ramstore организиравме наградна игра за купувачите.

Правилата беа следниве: Со секоја сметка над 1000 денари направена во било кој маркет на Ramstore, купувачите имаа шанса да освојат една од наградите:

 Главна Награда:

1 автомобил Toyota Hybrid (C-HR 1.8 CVT HSD CENTER ltb TSS1.8, 2019)

 Споредни Награди:

14 електрични скутери (HAMACHI e RS, моќност на мотор: 1600W SUNRA Motor).

14 електрични тротинети (HAMACHI ET – A11, Номинална моќност – 350W, Максимална моќност – 700W).

 Наградната игра “14-ти Роденден на Ramstore!“ започна на 3.10.2019 во 8:00 часот и заврши на 20.11.2019 во 22:00 часот.

 Извлекувањето на наградите се одржа на 02.12.2019 понеделник во 12:00 часот, во холот на ТЦ. Ramstore мол пред Ramstore маркетот.

 Линк:

Добитник 1-ва награда

14 добитници на 2-ра награда – скутери

14 добитници на 3-та награда – тротинети

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО