Објавено на: 09.07.2020

BLEJ ME DASHURI DHE GRUMBULLO EKSTRA POENA

 

sm_1000x600px_kupuvam_domashno

Me kartelën BLEJ VENDORE për cdo 1.000 denarë fitoni 50 poena në kartelën Ramstor. Poenat janë në dispozicion për shfyrtëzim 2 ditë pas blerjes dhe me vlefshmëri deri më 31.12.2020

Aksioni zgjat prej 9 korrik deri më 15 gusht.