Јазик:

Објавено на: 09.07.2020

ПАЗАРИ СО ЉУБОВ И СОБИРАЈ ЕКСТРА ПОЕНИ

 

sm_1000x600px_kupuvam_domashno

Со картичката КУПУВАМ ДОМАШНО за секои потрошени 1.000 денари добиваш 50 поени на Рамстор картичката. Поените се достапни за користење 2 дена по купувањето и со важност до 31.12.2020 година.

Акцијата трае од 9 јули до 15 август.

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО