Јазик:

Објавено на: 02.03.2016

DESERT MUHALLEBI ME KAJSI

Përgatitja:

1 l. Qumësht përzihet me përzierjen e qeses Dr.Oetker Muhalebi, zihet në zjarr të dobët me përzierje të pandërprerë . Pasi avullo, përzini edhe  4-5 minuta, dhe lëni që të ftohet. Në enë të posaçme vendosni kajsi të thata dhe në fund hidhni desertin e ftohur mbi kajsitë.

Pastaj, fusni në frigorifer që të ftohet. Para shërbimit kthejeni desertin me “kokë poshtë”, dhe dekoroni me arra ose lajthi sipas dëshirës suaj.