Јазик:

Објавено на: 02.03.2016

“Ramstor” tani edhe në Vodno !!!

Kemi nderin dhe kënaqësinë t’ju informojmë për hapjen e marketit të gjashtëmbëdhjetë të “Ramstor”, tani edhe në Vodno, më 4 mars, e mërkurë, në ora 11:00, në rr. “Todor Aleksandrov” nr.68, Shkup.

Marketi shtrihet në sipërfaqe prej 600 m2 hapësirë për shitje dhe 220 m2 hapësirë për depo, me 18 të punësuar. ;arketi disponon edhe me hapësirën e vet për parking. Në marketin e sapo hapur do të gjeni gjithmonë pemë dhe perime të freskëta, mish të freskët, bukë të ngrohtë dhe prodhime të shijshme furre, si dhe mbi 10.000 prodhime tjera të kapshme për Ju në 365 ditë të vitit.

Orari i punës i marketit është prej ora 08:00 deri më 22:00.