Јазик:

Објавено на: 04.03.2015

“РАМСТОР“ СЕГА И НА ВОДНО !!!

Чест и задоволство ни е да ве информираме за отварањето на шеснаесетиот маркет на „Рамстор“ сега и на Водно, на 04 Март, среда, во 11 часот на ул. ”Тодор Александров” бр 86, Скопје.

Маркетот е на површина од 600 м2 продажен простор и 220м2 магацински простор, со 18 вработени. Маркетот располага и со сопствен паркинг простор.
Во новоотворениот маркет ќе пронајдете секогаш свежо овошје и зеленчук, свежо месо ,топол леб и вкусни пекарски производи, како и над 10 000 други производи достапни за Вас 365 дена во годината.
Работно време на маркетот е од 08:00 до 22:00 часот.
Со „Рамстор“ почувствувајте ја удобноста во купувањето. „Рамстор“, како и секогаш, ви подготвува голем број изненадувања, затоа не пропуштајте да дојдете на отворањето на новиот маркет.
„Рамстор“ поблиску до вас!

 

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО