Me Ramstore aplikacionin për celular

MË AFËR DERI TE RAMSTORE MARKETËT

Instaloni aplikacionin për celular dhe informohuni për fushatat, promocionet dhe zbritjet në Ramstore marketët.

Me aplikacionin on-line mund t’i ndiqni fushatat enkas për ju, promocionet e pikëve dhe të gjitha fushatat tjera nga Ramstorama. Gjithashtu mund të keni qasje në blerjen tuaj, qasje në shpenzimet tuaja, kursimet dhe kontrollin e pikëve tuaja. Mos harroni! Me Rasmtore Klub kartelën tuaj mund t’i shfrytëzoni të gjitha mundësitë ekskluzive.


SKANONI BAR KODIN DHE SHKARKONI APLIKACIONIN.OSE SHKARKONI DREJTPËRDREJTË NGA PLAY STORE OSE APP STORE KËTU: