Со Ramstore мобилната апликација

ПОБЛИСКУ ДО РАМСТОРЕ МАРКЕТИТЕ

Инсталирајте ја мобилната апликација и бидете информирани за кампањите, промоциите и попустите на Рамсторе маркетите.

Со апликацијата можете онлине да ги следете кампањите посебни за вас, поен промоции и сите преостанати кампањи од Рамсторама. Исто така можете да имате увид на вашето пазарење, преглед на вашите трошоци, заштеда и проверка на вашите поени. Не заборавајте! Со вашата Рамсторе Клуб картичка можете да ги искористете сите ексклузивни можности.


СКЕНИРАЈТЕ ГО БАР КОДОТ И СИМНЕТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА.ИЛИ СИМНЕТЕ ЈА ДИРЕКТНО ОД PLAY STORE ИЛИ APP STORE ТУКА: