Mishtore – Gjithmonë mish cilësor, i freskët dhe i shijshëm

Në mishtoret tona të specializuara ofrojmë gjithmonë mish të freskët pule, derri, mëshqerre, viçi, lepuri, si dhe prodhime mishi.

Mishin të cilin e shesim është me kualitet më të lartë, furnizohet nga prodhuesit me renome në Maqedoni dhe nga jashtë. I njëjti përpunohet dhe përgatitet në departamentin tonë për prodhim dhe distribuohet për shitje në marketët në pajtim me të gjitha kërkesat për prodhim të ushqimit të sigurte NASSR.

 

Paketim i ri vetëm në Ramstor

 

E përgatitur enkas në mishtoren tonë

Prej fillimit të nëntorit 2015 prodhimet e mishit (mish i përzier i bluar, mish i bluar mëshqerre, qebap, qofte, me kaçkavall, gjahtari) paketohen në paketim special që gjendet vetëm në marketët e Ramstor.

  • Prodhimet e mishit të paketuara në atmosferë të mbrojtur, janë përgatitur në pajtim me të gjitha kërkesat për prodhim të ushqimit të sigurt NASSR.
  • Paketimi në atmosferë të mbrojtur është teknikë e mirë e vendosur të paketimit në mënyrë natyrale, e cila e ruan ushqimin të sigurt dhe të freskët.
  • Prodhimet të cilat janë paketuar në ambalazh standard mbeten të freskëta një deri në dy ditë derisa prodhimet e paketuara në këtë ambalazh mbeten të freskëta dhe të sigurta për konsumim deri në datën e skadimit të shënuar në paketim.
  • Prodhimet janë të gatshme për përgatitje dhe konsumatorët mund t’i marrin nga rajoni pa pritur.
  • Paketim i lehtë dhe praktik pasi që ambalazhi është i padepërtueshëm.

Prodhimet gjenden në të gjithë marketët në Shkup, Kumanovë, Ohër dhe Kërçovë