Gjellë të gatshme

Oriz, musaka, patate furre, makarona, stek pule, krahë pule, bizele, groshë, speca të mbushura, spinaq, sarma (të payndyrshme dhe të yndyrshme), sallata (ruse, franceze, italiane etj.), janë vetëm një pjesë e ofertës të gjellëve të gatshme të cilat çdo ditë mund t’i gjeni në marketët në Qendër, Lisiçe e Re, QTQ, Lisiçe e Epërme, Kapitoll, Kapishtec, Debar Maallo, Kuvendi, Vodno dhe Aerodrom.