Dyqani i peshkut – gjithmonë peshk i freskët dhe fruta deti

Gjithmonë zgjedhje e madhe e peshkut të ujërave të ëmbël dhe detit dhe fruta deti me kualitet të lartë. Salmon, cipura, levrek, serdene, panga, troftë, krap, krabë, oktopod, gaforre, kallamari janë vetëm një pjesë e prodhimeve të cilat mund t’i gjeni në shitoret tona të specializuara të peshkut në marketët në Qendër dhe Kapitoll.