Furra e bukës

pekara-1

Çdo ditë ofertë e madhe e llojeve të ndryshme të bukës, prodhimeve të brumit dhe ëmbëlsira në të gjithë supermarketët.

Bukë me susam, bukë shtëpie, bukë integrale, bukë misri, bukë me ullinj, bukë me arra, bageta, açma, poça, pide, gjevrek, çiabata, byrek, peta, kroasanë, peta shtëpie, pica, tortë, bakllava, petulla të ëmbla, gurabije, eklerë, tiramisu, janë vetëm një pjesë e prodhimeve të cilat çdo ditë prodhohen në furrat e bukës në të gjithë supermarketët.