PYETJE TË SHPESHTA

Më çfarë ndërmarrjesh bashkëpunojmë?

Me shumicë u shesim produkte ushqimore dhe joushqimore restoranteve dhe institucioneve, duke përfshirë edhe universitete, shkolla, restorante, objekte hoteliere, gjeriatri…të gjitha ndërmarrje të vogla dhe të mëdha.

Çfarë mund të pranoj prej Ramstorit?

Në Ramstor mund të blini me shumicë më shumë se 5000 produkte të ndryshme prej më shumë se 250 prodhuesve të ndryshme nga e tërë botë. Po ashtu, importojmë edhe produkte nga Turqia. Ramstor është i vetmi vend ku mund të gjeni produkte cilësore dhe specifike. Në qoftë se kërkoni shërbim të plotë, Ramstor ka qasje për atë. Ramstor disponon me linjë të plotë produktesh ushqimore, ushqim të konservuar, vajrash, produktesh bulmeti, mish të freskët, mish të ngrirë, ushqimesh të ngrira, djathi, erëzash, ëmbëlsirash, letrash, kimikatesh, tekstili etj. Mund të merrni më shumë informacione për produktet tona nëse vini në marketet tona.

Sa kohë pas plotësimit të aplikacionit për klient të ri krijohet shifër të ri për klientin?

-Zakonisht e njëjta ditë.

Cila është shuma minimale e porosisë që të mundësohet edhe dorëzim i mallit?

-Shuma totale e porosisë duhet të jetë mbi 600 € në kundërvlerë në denarë.

Cila është politika e Ramstor-it për kthim të produkteve të cilat tashmë janë të dorëzuara?

-Na kontaktoni.