Често поставувани прашања

Со какви претпријатија соработуваме?

Ние продаваме на големо прехранбени и непрехранбени производи во ресторани и институции, вклучувајќи универзитети, училишта, ресторани, угостители, домовите за стари лица,…сите Мали и Големи претпријатија.

Што можам да добијам од Рамсторе ?

Рамсторе Големопродажба активно располага со околу 5000 различни производи од над 250 различни производители од целиот свет. Исто така увезуваме производи од Турција и Рамсторе е единственото место каде што може да се најдат квалитетни и специфични производи. Доколку сте во потрага по целосна услуга , Рамсторе има пристап. Рамсторе располага со целосна линија на намирници,конзервирана храна, масла, млечни производи, свежо месо, смрзнато месо, замрзната стока, сирење, зачини,слатки производи, производи од хартија, хемикалии, текстил, и многу повеќе. Можете да се информирате повеќе за нашите производи со доаѓање во нашите маркети.

Колку долго е потребно да се формира нова шифра за клиентот, по пополнување на новата клиент апликација?

-Вообичаено 3/4 денови/

Која е вашата политика на враќање на производите кои се веќе доставени?

-Контактирајте нé.

Ние продаваме на големо прехранбени и непрехранбени производи во ресторани и институции, вклучувајќи универзитети, училишта, ресторани, угостители, домовите за стари лица,…сите Мали и Големи претпријатија.