SHITJE ME SHUMICË

golzemoprodazba

Paguaj me faturë.

Blini me faturë dhe furnizoni kuzhinën ose zyrën tuaj me gjithçka që ju nevojitet.

Në Ramstor me shumicë mund të blini rreth 5000 produkte të ndryshme prej më shumë se 250 prodhuesve të ndryshme nga e gjithë bota. Gjithashtu, importojmë edhe produkte nga Turqia. Ramstore është i vetmi vend ku mund të gjeni produkte cilësore dhe specifike.

Ramstor disponon me linjë të plotë produktesh ushqimore, ushqim të konservuar, vajrash, produktesh bulmeti, mish të freskët, mish të ngrirë, ushqimesh të ngrira, djathi, erëzash, ëmbëlsirash, letrash, kimikatesh, tekstili etj. Mund të merrni më shumë informacione për produktet tona nëse vini në marketet tona.

-Procedura-

1. Mundësi për blerje përmjet sistemit, person për kontakt – Ivana Simjanoska e-mail ivanas@ramstore.com.mk , Viktor Gliguroski e-mail viktorg@ramstore.com.mktel. +389 2 3178 030,

2. Regjistri qendror i kompanisë;

3. Garanci bankare për lehtësim të porosisë (nëse kompania posedon);

4. Vlera minimale për porositje 6000 den.(qendër) 3000 den.(markete të tjera);

5. Seleksionim i produkteve;

6. Nëse paguani para orës 13.00, prodhimet mund t’i merrni të njëjtën ditë, nëse paguani pas orës 15.00, në varësi prej produkteve të përzgjedhura, mund t’i merrni në marrëveshje me nëpunësit tonë.

Person për kontakt për shitje me shumicë

Ivana Simjanoska, Viktor Gliguroski