Рибарница – секогаш свежа риба и морски плодови

Секогаш голем избор на свежа слатководна и морска риба и морски плодови со висок квалитет. Лосос, ципура, лаврак, сардина, панга, пастрмка, крап, краби, октопод, ракчиња, лигњи се само дел од производите кои можете да ги најдете во нашите специјализирани рибарници во маркетите Центар, Капитол Moл и Сити Мол.