Големопродажба

 

golzemoprodazba

Купувајте на фактура и снабдете ги вашите кујна или канцеларија со се што ви е потребно.

Рамстор Големопродажба активно располага со околу 5000 различни производи од над 250 различни производители од целиот свет.Исто така увезуваме производи од Турција и Рамсторе е единственото место каде што може да се најдат квалитетни и специфични производи.

Рамстор располага со целосна линија на намирници,конзервирана храна, масла, млечни производи, свежо месо, смрзнато месо, замрзната стока, сирење, зачини,слатки производи, производи од хартија, хемикалии, текстил, и многу повеќе. Можете да се информирате повеќе за нашите производи со доаѓање во нашите маркети.

-Процедура-

1. Системско овозможување за купување, лице за контакт Ивана Симјаноска маил- ivanas@ramstore.com.mk  и Николче Цветковски маил nikolcec@ramstore.com.mk тел. +389 2 3178 030,

2. Централен регистар од компанијата

3. Валидна банкарска гаранција за олеснување на набавката (доколку компанијата поседува)

4. Минимален износ за нарачка 6000 ден.(центар) 3000 ден.(др.маркети)

5. Избор на производи

6. Доколку плаќањето се врши пред  13 часот, производите може да се подигнат истиот ден, после 15 часот (по договор) во зависност од производите.

Контакт лице за Големопродажба

Ивана Симјаноска и Николче Цветковски