Јазик:

Објавено на: 24.03.2021

ПРОЛЕТНО ЧИСТЕЊЕ!

Купете производи во Ramstore маркетите од брендовите Ariel, Lenor, Fairy, Mr.Proper во вредност од 599 денари на една фискална сметка и станете потанцијален добитник на Beko машини за перење, Telefunken машини за сушење и ST машини за садови.

P&G_Ramstore-1000x1000px

Чувајте ја фискалната сметка како доказ за купениот производ. Извлекувањето ќе се одржи на 11.05.2021

Правила за наградна игра

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО