Јазик:

Објавено на: 21.10.2019

ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДНА ИГРА ”GILLETTE ВЕ НАГРАДУВА”

Во периодот од 01.09-05.10.2019г беше спроведена наградната игра „GILLETTE ВЕ НАГРАДУВА“ во Рамстор маркетите. Извлекувањето се одржа на 18.10.2019г во 12ч во Рамстор Центар.

034

Добитниците на наградите електричен тротинет може да ги видите на следниов линк.

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО