Јазик:

Објавено на: 07.11.2019

НОВ РАМСТОР МАРКЕТ ВО КАРПОШ

По повод отворањето на новиот маркет на 08.11.2019 во Петок,  во населба Карпош ви подготвивме многу атрактивни промоции кои ќе траат од 08.11.2019 – 17.11.2019

Повелете, Ве очекуваме!

 

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО