Јазик:

Објавено на: 01.12.2017

Добитници од наградна игра “12-ти роденден на Ramstore

Добитник на автомобил Hyndai Tucson:

1. Фари Фејзула – број на фискална сметка #0291

Добитници на ваучери за патување 12X60.000 денари:

1. Ванчо Цикарски – број на фискална сметка #0076

2. Бранко Костадинов – број на фискална сметка #0365

3. Марија Манева – број на фискална сметка #0327

4. Дејан Трифуновски -број на фискална сметка #0189

5. Антонио Кочовски – број на фискална сметка #0431

6. Неџмедин Бела – број на фискална сметка #0672

7. Данче Науновска – број на фискална сметка #0261

8. Павле Гацов – број на фискална сметка #0458

9. Мерита Селими – број на фискална сметка #0045

10. Елена Милева – број на фискална сметка #0283

11. Марко Соколовски – број на фискална сметка #0044

12. Бесник Јусуфи – број на фискална сметка #0348

Рецепти

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО