Јазик:

Објавено на: 22.12.2016

ЛИСТА НА ДОБИТНИЦИ ОД НАГРАДНАТА ИГРА ” 11-ТИ РОДЕНДЕН НА RAMSTORE”

 ДОБИТНИK НА Citroen Cactuc C 4  

 1. Сергеј Шоптрајанов

 

ДОБИТНИЦИ НА ВАУЧЕРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 11.000 ,00 ДЕН

 1. Ана Јанковска
 2. Мила Димитровска
 3. Марија Белева
 4. Наташа Петкоска
 5. Никица Атанасова
 6. Седат Колиси
 7. Енис Хоџиќ
 8. Бари Демиши
 9. Лела Луковска
 10. Фиторе Ќирези
 11. Лавдрим Идризи
 12. Неџбедин Ибраими
 13. Бујар Сули
 14. Ива Стојановска
 15. Дејан Алиев
 16. Земира Рамчиловиќ
 17. Сеадин Вејселкоски
 18. Јадранка Димитријева
 19. Тања Ивковска
 20. Славица Спировка Петкова
 21. Јетон Исмаили
 22. Јасмина Стерјоска
 23. Вера Саздова
 24. Марина Крстевска Костантинова
 25. Елена Христоманова Туџарова
 26. Малик Малики
 27. Димов Димитар
 28. Јанаки Митровски
 29. Роман Гоговски
 30. Елена Паношовски
 31. Јаја Бајрам
 32. Невена Фотева
 33. Цветан Гавровски
 34. Атнан Таири
 35. Кристијан Аиновски
 36. Даниела Марковска
 37. Џезија Тафилоска
 38. Стефан Дрвошанов
 39. Валентина Трајкова
 40. Јован Поп Василев
 41. Мерита Таири
 42. Милица Неделковиќ
 43. Вера Маневска
 44. Грјон Рамадани
 45. Харун Алили
 46. Лорена Кира
 47. Текиа Абедини
 48. Ксенија Манчев
 49. Горан Делевски
 50. Даниел Станоески
 51. Сеха Кутал
 52. Виган Тахири
 53. Емир Селими
 54. Слаѓана Тоскиќ
 55. Светлана Денковска
 56. Вероника Нешовска
 57. Сања Петровска Ракиќевиќ
 58. Билјана Симичиева
 59. Ндоиме Мета
 60. Гордана Бојковиќ
 61. Македонка Пејев
 62. Сања Трајковска
 63. Борис Метески
 64. Драгослав Радески
 65. Васко Тортоски
 66. Дарина Бајрами
 67. Емрах Турк
 68. Афраити Дулатахи
 69. Маре Котовчевска
 70. Абдула Фетаху
 71. Благуна Сикрова
 72. Ева Веселинов
 73. Билјана Симоновска
 74. Розита Андреева
 75. Воислав Чочороски
 76. Радмила Строиманова
 77. Давид Пејчиноски
 78. Блета Абдула
 79. Марија Савовска
 80. Лидија Раевска
 81. Ирена Бојаџиева
 82. Сенадија Марина
 83. Васил Гоцевски
 84. Ергун Алитовски
 85. Хајзер Ботиќи
 86. Аида Зекир
 87. Дафиана Маркоска
 88. Јасна Татомир
 89. Виолета Величковска
 90. Ружа Симоновска
 91. Дамјан Дојчиновски
 92. Џеват Османи
 93. Хекуран Асани
 94. Александар Ангелов
 95. Фитим Исмаили
 96. Ердоган Каречи
 97. Александра Ливриниќ
 98. Марко Катриб
 99. Марија Младеновска Митровска
 100. Љупчо Стружанчев
 101. Ејуп Бајрам
 102. Нарциса Андреевска
 103. Екрем Али
 104. СтанојкаСтанисављевска
 105. Евгенија Маринковска
 106. Наум Веруш
 107. Фатма Бекташ Салиу
 108. Дехран Осман
 109. Бљерим Сефери
 110. Јасмина Џировска Блажеска
 111. Михаела Удроју

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО