Јазик:

Објавено на: 05.10.2017

Наградна игра “12-ти Роденден на Рамстор! “

nagradna-igra

Официјални правила на Наградната игра “12-ти Роденден на Рамстор! “

ЗА 12иот РОДЕНДЕН НА РАМСТОРE ОСВОЈТЕ ГО МОЌНИОТ HYUNDAI TUCSON И 12 НАГРАДНИ ПАТУВАЊА

Како резултат на 12 годишното постоење на македонскиот пазар со успешна и квалитетна услуга во малопродажниот сектор а  во насока на својата визија и мисија,  денес ,  Рамсторе брои вкупно 22 маркети во 6 различни градови со вкупна продажна површина од 19,829 m2 и 600 вработени.

Рамсторе Македонија оваа година го прославува  12тиот  роденден  односно 12 години – среќни и задоволни потрошувачи, мотивирани вработени , најквалитетна понуда и безпрекорна услуга. Основната визија на Рамсторе Македонија  останува иста, а за да ја искажат својата благодарност кон потрошувачите, по повод 12тиот роденден организирана е голема наградна игра со многу возбудливи награди.

Наградната игра “12ти роденден на Рамсторе“ започнува на 05.10.2017 во 08:00 часот и завршува на 23.11.2017 година во 22:00 часот

Со секоја сметка над 1000 денари направена во Рамсторе  Маркетите  можете да очекувате дека ќе станете добитник на моќниот Hyundai Tucson или на еден од 12те ваучери за патување од Туристичката Агенција Савана во вредност од 60.000 денари.

Право на учество во наградната игра имаат сите полнолетни купувачи чии фискални сметки имаат вредност од 1000 денари или повеќе. Еднаш искористената фискална сметка, не може повторно да учествува во наградната игра.  Добиената награда, не може да се замени со друга и не постои друг вид надоместок.

Наградната игра “12ти роденден на Рамсторе“ започнува на 05.10.2017 во 08:00 часот и завршува на 23.11.2017 година во 22:00 часот

За овие 12 години Рамсторе Македонија  се покажа и докажа како  најдобар трговски ланец во регионот, за потрошувачите прв избор, за вработените посакуван работодавец, а за деловните субјекти и добавувачите доверлив партнер и општествено одговорна компанија.

Рамсторе ве поканува да учествувате во досега најголемата наградна игра и да играте за моќниот Hyundai Tucson  и уште 12 ваучери за патување од Туристичката Агенција Савана со вредност од 60.000 денари.

Се што е потребно да направите:

Да приложите фискална сметка повисока од 1000 денари направена во било кој Рамсторе маркет на инфо пултовите при што добивате награден купон. Купонот треба да биде пополнет од страна на потрошувачите со нивните лични податоци и ставен  во посебно обележаните кутии кои се поставени на видно место во секој  Рамсторе маркет.  За секоја сметка од 1000 денари добивате 1 купон за учество, за 2000 денари добивате 2 купони, за 3000 денари – 3 купони и за секое зголемување на сметката за 1000 денари пропорционално се зголемува и бројот на купони за учество.

Извлекувањето на наградите ќе се одржи на 01.12.2017 година во 12:00 часот во ТЦ Рамсторе Мол пред Рамсторе маркетот.

Задолжително чувајте ја фискалната сметка со која што учествувате во наградната игра.

Повеќе информации на официјалната страна на: www.ramstore.com.mk    http://ramstore.com.mk/?page_id=3211

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО