Јазик:

Објавено на: 19.04.2018

НОВ РАМСТОР МАРКЕТ ВО СКОПЈЕ СЕВЕР

По повод отворањето на новиот маркет na 20.04.2018 во Петок,  во населба Скопје Север ви подготвивме  многу атрактивни промоции кои ќе траат од 20.04.2018-29.04.2018

Повелете, Ве очекуваме!

Рецепти

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО