Јазик:

Објавено на: 17.12.2021

Новогодишна викенд програма во Рамстор Мол

За време на претстојниот викенд во Рамстор Мол ве очекува неверојатна предновогодишна забавна програма за дечињата, но и за возрасните, на која ве очекува загарантирана забава за сите посетители полна со многубројни изненадувања.

Забавната програма започнува на 17.12.2021 (петок) со почеток од 17 часот во Рамстор Мол, каде ве очекува незаборавна забавна музичка програма со DJ.

Во сабота точно на пладне, на огромна радост на сите дечиња, ќе се оддржи  новогодишниот концерт на неверојатното Златно Славејче, но забавата за овој ден не завршува тука, забавата ќе продолжи со дружење со Дедо Мраз и со забавните детски игри со останатите дечиња.

Доколку немате можност да бидете дел од дружењето со Дедо Мраз во сабота, или можеби сакате повторно да бидете дел од неверојатна забава, во недела на 19.12.2021 ќе имате можност да бидете дел од уште едно дружење со Дедо Мраз и со забавните детски игри. Новогодишната програма се заокружува во креативното катче сместено во просториите на Рамстор Мол каде ќе се изработуваат новогодишни креативни честитки.

Рамстор Мол е местото каде ве очекува загарантирана забава во текот на целиот викенд.

Рецепти

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО