Јазик:

Објавено на: 03.10.2016

Рамстор ве поканува да учествувате во големата наградна игра!

ramstor-nagradna

Играј за уникатниот CROSSOVER Citroën C4 Cactus и уште 111 ваучери Рамстор со вредност од по 11.000 денари.

Наградната игра „11-ти роденден на Рамстор!“ започнува на 6.10.2016 во 8 часот и завршува на 14.12.2016 година во 22 часот.

Право на учество во наградната игра имаат сите полнолетни купувачи чии фискални сметки имаат вредност од 1.000 денари и повеќе. Еднаш искористената фискална сметка не може повторно да учествува во наградната игра. Добиената награда не може да се замени со друг/а и не постои никаков друг вид надоместок. Никој од вработените во Рамстор Македонија ДОО, како и членовите на нивните потесни семејства, не можат да учествуваат во наградната игра.

Што е потребно да направите:

Да приложите фискална сметка повисока од 1.000 денари направена во кој било маркет Рамстор на информативните пултови, при што добивате награден купон.

Купонот треба да биде пополнет од потрошувачот со следниве лични податоци:

Име и презиме, адреса, контакт-телефон и број на фискална сметка, a потоа треба да биде ставен во посебно обележаните кутии што се поставени на видно место во/пред секој маркет.

1.000 ден = 1 купон за учество, 2.000 ден = 2 купони за учество, 3.000 ден = 3 купони за учество

Извлекувањето на наградите ќе се одржи на 21.12.2016 година во 12 часот во ТЦ Рамстор мол пред маркетот. Среќните добитници ќе бидат лично контактирани и објавени на нашата веб страница, како и на информативните пултови во нашите маркети.

*Задолжително чувајте ја фискалната сметка со која учествувате во наградната игра.

Линк до Официјалните правила на Наградната игра “11-тиот Роденден на Рамстор! “

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО