Јазик:

Објавено на: 03.02.2017

Правиме чистка, вадиме се надвор! Гараж сејл во Рамстор мол!

Дали сте подготвени за најголемата распродажба во градот?

Сè е подготвено за традиционалната шопинг манија, позната како Garage Sale, во Рамстор мол.  Од 7 до 12 февруари, годинава цените во Рамстор мол се намалени до 70%, а продавниците ќе им понудат на купувачите голем избор на производи од реномирани брендови, висок квалитет и супер забава што ќе го направи шопингот интересно и корисно искуство.

Ова е одлична можност за целосно подновување на гардеробата, нова спортска опрема, квалитетни обувки, колекција на модни додатоци, дури и предмети за опремување на домот и сето тоа по намалени цени. Kaко и досега, во кампањата ќе учествува и маркетот лоциран во трговскиот центар, кој за сите посетители предвиде големи промоции и намалувања на производите.

Подгответе се, дури шест денови ќе трае ова големо шопинг лудило, кога сите патишта задолжително треба да ве водат кон омилената шопинг дестинација.

Дојди правиме чистка, вадиме се надвор! Гараж сејл во Рамстор мол од 07 до 12 февруари.

wGS--(nadvoreshna)-preview

WGS-flaer-vnatreshna-preview Ramstore-market-flaer-Preview Ramstore-market-flaer-zadna-Preview

Рецепти

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО